Nempo naon nu sejenna Simkuring lakukeun

Ngenalkeun urang.

AUP Grup mangrupakeun grup industri di sakuliah dunya, husus dina ngahasilkeun rentang pinuh kualitas luhur gantung ngangkat pikeun pagelaran OEM 4 × 4 kaluar-jalan kandaraan sarta absorbers shock adjustable pikeun UTV & ATV balap jeung OEM absorbers shock baku keur mobil penumpang na truk, ayana dina port geulis kota NINGBO-Cina.

AUP GROP invests loba dina ieu panalungtikan téhnologi jeung nempel pentingna hébat kana ngembangkeun produk anyar. Sajauh ayeuna, urang bisa nyadiakeun dampering adjustable béda pikeun pamundut béda, urang kudu komprési adjustable & tinggi / speed low adjustable & rebound adjustable. Urang ogé boga absorbers bypass shock internal pikeun pasar tinggi tungtung. 

 

 

produk

HOT SALES

  • Produk Artikel
  • Arrivals anyar