Parë se çfarë tjetër ne jemi duke bërë

na prezantoj.

AUP GRUPI është një grup në të gjithë botën industri, e specializuar në prodhimin e gamë të plotë me cilësi të lartë heqjen pezullimin për ecurinë e OEM 4 × 4 off-automjetet rrugore dhe Amortizatore rregullueshme shok për UTV & ATV gara dhe OEM balestrat standarde për makinat e pasagjerëve dhe kamionëve, të vendosura në portin e bukur qytetin e Ningbo-KINA.

AUP GROP investon shumë në teknologjinë e kërkimit dhe i kushton rëndësi të madhe për zhvillimin e produkteve të reja. Sa i përket tani, ne mund të japin dampering ndryshme rregullueshme për kërkesën e të ndryshme, ne kemi compression rregullueshme dhe të lartë / të ulët shpejtësi të rregullueshme dhe tërhiqem rregullueshme. Ne gjithashtu kemi Amortizatore brendshme shok bypass për tregun fund të lartë. 

 

 

PRODUKTET

HOT SALES

  • Produkte Featured
  • Arritje të reja