ЈИЕ што друго правиш

Воведување на нас.

AUP GROUP е светски индустрија група, специјализирана за производство на целиот спектар висококвалитетни кревање суспензија за OEM изведба 4 × 4 теренско возила и прилагодливи амортизери за UTV & ATV трки и OEM стандардни амортизери за патнички автомобили и камиони, кој се наоѓа во прекрасна порта Ningbo град на Кина.

AUP GROP инвестира многу за истражување технологија и придава големо значење на развојот на нови производи. Што се однесува до сега, ние може да обезбеди различни dampering прилагодливи за различни барање, имаме прилагодлив компресија и висока / ниска брзина прилагодливи и се враќа прилагодливи. Ние исто така имаме внатрешен бајпас амортизери за high-end пазарот. 

 

 

ПРОИЗВОДИ

HOT SALES

  • Избрана Производи
  • Нови пристигнувања