Ndeleng apa liya WE lagi mengkono

Introduce kita.

AUP GROUP iku klompok industri dunya, specialized ing prodhuksi sawetara sing kebak high quality penundaan ngangkat kanggo kinerja OEM 4 × 4 mati-dalan kendaraan lan Absorbers kejut luwes kanggo UTV & ATV racing lan OEM Absorbers kejut standar kanggo penumpang montor lan trek, dumunung ing port ayu kutha Ningbo-CHINA.

AUP GROP invests akèh ing riset teknologi lan nempel wigati kanggo pangembangan produk anyar. Minangka adoh minangka saiki, kita bisa nyedhiyani dampering luwes beda kanggo request beda, kita kudu komprèsi luwes & dhuwur / kacepetan kurang luwes & mbalek luwes. Kita uga kudu Absorbers lulus kejut internal kanggo pasar dhuwur mburi. 

 

 

PRODUCTS

HOT SALES

  • Products Bintang
  • Baru